Vi hyr ut och förvaltar fastigheter och det innebär att vi får löpande underhålla fastigheterna. Detta gör vi för att både förvalta och behålla fastigheternas värde men även att skapa ett värde till personen som bor i fastigheten.

Något vi gör löpande är att sköta om golven. Vi har själva investerat i golvslipningsmaksiner och det här är hela grunden till en bra golvslipning. Golvslipmaskinen är det verktyg som gör golvet jämnt och fint utan att lämna några gropar eller bulor. Ett ojämnt golv märks väldigt väl när man går på det, därför är det ytterst viktigt att golvslipmaskinen används på rätt sätt. Det finns olika maskiner för olika typer av golv, och beroende på hur slitet det är behöver du anpassa motorstyrkan. Ett svagare motor klarar inte av att slipa så hårt som krävs på ett slitet golv.

Det finns en markant skillnad mellan gamla och nya golvslipmaskiner. På de gamla fäster du slippappret, vilket gör att det kan sitta osäkert. På en nyare maskin monterar du istället ett helt bandslippapper på en vals. Det minimerar risken för att pappret ska lossna och börja hoppa – vilket är en direkt orsak till en ojämn golvslipning.

I början tog in extern hjälp och det händer fortfarande att vi gör det när vi behöver få gjort mycket på en och samma gång. Golvslipningsfirman som vi använder oss av är en Stockholmsbaserad firma som även åtar sig golvslipningsjobb i Uppsala. Läs mer här.

Med en modern och fullt frisk golvslipmaskin kan du få en jämn och fin golvslipning som gör att du snabbare kan komma igång med att polera oljan och ta fram det lyster som finns gömt i golvet. De bästa och mest erfarna hantverkarna använder nya och moderna verktyg för att inte lämna någonting åt slumpen, och det har de tillbaka när allt fler rum får en uppsving tack vare de glänsande och jämna golvytorna.

Även stambyte hos bostadsrättsföreningar är viktigt för att fastigheten ska hålla sig fräsch i många år framöver. Detta gör vi däremot inte själva, utan med en av våra samarbetspartners.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 6 =